|
Тема |
Re: солен паламуд [re: pибap] |
|
Автор |
Meчo_Пyx (Пухкавичък) |
|
Публикувано | 09.12.05 16:00 |
|
|
Ей, Рибарю,
дали се вяскаш по форума тъдява?
Имам питане по тая рецепта. По Никулденското търсене на шарани (шаран не намерих), но намерих хубава, едра скумрия, и реших част от нея да я направя така. Всъщност тя си стана супер, ама се оказа, че солта и е избягала просто, въпреки че я солих яко, и си седя в хладилника повече от 24 часа даже. Не е солена ама никак. Аз на това си имам отговор, щото купувам някаква сол - по-малко содиум, по-малко това, онова, просто явно не става за осоляване. Ама въпросът ми е: мога ли да спася рибата сега, или е след дъжд качулка? Щото си е доста, пък без сол колко може да издържи ...
|
| |
|
|
|