|
Тема |
Re: Талиатели със сьомга и лук [re: Eдин Kиxoт] |
|
Автор |
lilit_i (Sua sponte) |
|
Публикувано | 06.12.05 15:55 |
|
|
Не съм стигнала още до архивът от 2004 година . Извинявам се.
Това със зелето е интересно. Може някой ден да го "взема на въоръжение".
Почти съм сигурна в успеха- у дома зелето е на почит. А и ми хареса това, че има "мързелив" вариант.
Супата също звучи интересно. Разбира се, трудно ще ми е да не я "побългаря".
В най-лошият случай ще наблегна на пушените гърди и няма начин да не се изяде.
Благодаря за отговорът.
А как да разбирам "две от малкото" ? В смисъл, да не би кухнята на Холандия да е смес от други кухни? Или просто нямат много "техни" си манджи?
“Само прекараният неразумно живот е приятен.” Софокъл
|
| |
|
|
|