Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:24 20.09.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: За млякото... [re: kmladenov]
Автор alys ()
Публикувано18.11.05 19:46  



Мой вариант: подквасвам млякото с подкваса, за която съм сигурна, че не е менте. Ако се получи хубаво кисело мляко, значи и прясното мляко е хубаво.
Този метод, обаче, е приложим само когато сме сигурни в собствените си умения да правим кисело мляко .
ІІ вариант, отново мой : да ми хареса на вкус и на вид прясното мляко.
ІІІ вариант: като кипнеш хубаво мляко, полепва /и то доста/ по дъното на съда.
Всички тези начини са твърде относителни, но исках да споделя мнението си.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* За млякото... kmladenov   18.11.05 11:10
. * Re: за орехите Lychezara   18.11.05 12:15
. * Re: За млякото... alys   18.11.05 19:46
. * Re: За орехите... Karinka   18.11.05 19:54
. * Re: За млякото... Asss   19.11.05 22:40
. * Re: За млякото.... kmladenov   21.11.05 09:55
. * Re: За млякото... Kpaвa   29.11.05 15:18
. * Re: За млякото... kmladenov   02.12.05 13:44
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.