|
Тема |
Re: Как да приготвя телешка пържола [re: djazmin] |
|
Автор | chef (Нерегистриран) | |
Публикувано | 02.11.05 20:43 |
|
|
Малки тайни относно телешките пържоли
1во поинтерусавай се от коя част на тялото са пържолите
.......ако е изрязано от части които са подложени на по - голямо напрежение
естесвено и месото е по жилаво....ето малко инфо www.foodsubs.com/MeatBeefLoin.html
2ро ако месото е било в хладилник.... остави го да се отпусне за 20 мин.
3то грила трябва да е нажежен
4 то печеш от едната страна 2-3 мин и другата 2-3мин ако печеш по дълго месото се обезмазнява и става жилаво ако пържолките са тънки времето
делиш на половина 1.5мин на страна
5. след като е опечено не сервирай месото веднага 5мин са достатъчни месото да се успокои от термичната обработка ....
|
| |
|
|
|