|
Тема |
Re: Много стресово :-( [re: taur] |
|
Автор | 1 жeнa (Нерегистриран) | |
Публикувано | 28.09.05 16:57 |
|
|
За предястие -
сурова салата от домати, краставици, 1-2 чушки, червен лук и магданоз. Поливаш с 2-3 с.л. зехтин, 1 с.л. оцет и 2 ч.л. сухия дресинг на Котани за салата. Разбъркваш.
опаковка майонеза разбиваш с 1-2 с.л. кисело мляко и 1 с.л . горчица. Добавяш нарязан на ситно салам (мек или кренвирши 1-2) + микс от царевица и моркови (в металните кутии - не помня марката). Объркваш всичко - за разкош . отгоре няколко маслини и клончета магданоз.
Плато с няколко вида саламчета, кашкавал и сирене. Тази вечер можеш да свариш яйца и утре сутрин да ги обелиш и сложиш в хладилника, а вечерта само разрязваш и ги цопваш в платото полъсени с червен и черен пипер.
За основното - свинското - най-лесно е!
Само гледай първо него да сложиш утре, или по-добре още тази вечер го направи, а утре го подтопли.
Най-елементарното и най-вкусното. Месото на пържолки (евентуално на хапки). Нареждаш ги в йена, като между тях ръсиш Вегета или Пикантина + чер пипер + риган. Върху тях 1-2 бурканчета с консервирани печурки (заедно със сока). Добавяш водичка (до една трета от съда да стигне). Захлупваш с капака и мяташ във фурната. Печеш около час и половина (до два) - отначало на по-силно 250 градуса, после на по-слабо - 150-200 градуса. Пържолките трябва да се зачервят в йената.
За десерт - вече ти казаха - плодове.
Малко финес можеш да им покажеш със сервиране на круши със сирене (марково)
Ако разполагаш с финанси - купи готови пастички. Има разкошни - около 1-1,5 лева бройката в една сравнително нова сладкарница на Графа (София) от десния тротоар посока от Попа към реката.
Купи и някалко пакетчета фастъци, чипс, дребни солени сладки.
Ами това е аварийно - Весело изкарване!
|
| |
|
|
|