Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:15 15.07.25 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Олиото кипва...и когато [re: ABe]
Автор ДжoДo (някаква такава)
Публикувано28.08.05 22:04  



не е добре рафинирано или е препържено...
както и от самата смес с яйца - те също са една от причините да кипи... да не говорим за брашното, което променя цвета на олиото при по-високи температури...
и така... ето ти на второто-третото пържене вече олиото започва да кипи...
..всъщност точно поради една от всичките тези причини аз използвам малка тенджерка (а не тиган!), когато пържа такива неща, изискващи пържене на маслена баня.




Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Тарся савет за паржене Kuma Liska   28.08.05 13:27
. * Re: Тарся савет за паржене Eдин_   28.08.05 13:32
. * Re: Тарся савет за паржене Kuma Liska   28.08.05 16:15
. * Олиото кипва... ABe   28.08.05 16:26
. * Re: Олиото кипва...и когато ДжoДo   28.08.05 22:04
. * Re: Олиото кипва... Eдин_   29.08.05 00:13
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.