|
Тема |
Re: Пачи крак [re: maranta] |
|
Автор |
arrid (свежест) |
|
Публикувано | 26.08.05 18:58 |
|
|
Пачи крак не стават за паниране. Ето как ги приготвяме ние. Нарязвам ги на дребно. В олио запържвам малко лук и чесън, добавям гъбите и оствам да се задушават. Те си пускат малко водичка. Добавям кубче бульон, без значение какъв, малко вегета, сол ако е необходимо, черен пипер, малко бяло вино. Така ги оставям известно време да се задушават на слаб огън, около 15-20 минути. Накрая слагам ситно нарязан магданоз или копър, а понякога и двете. Могат да се консумират като гарнитуракъм месо или така приготвени се смесват с яйца за омлет, като към омлета добавяме и кашкавал или топено сирене. По този начин приготвям различни видове гъби.
|
| |
|
|
|