|
|
| Тема |
Re: Киевска торта [re: Иpeтo] |
|
| Автор |
alys () |
|
| Публикувано | 01.07.05 12:06 |
|
|
|
В отговор на:
А как разбираш, че се е опекал тогава като не отваряш фурната
Направих 3 блата с продуктите за 2. При печенето на първия отвярях фурната, но блатът спадна. Е, мъничко се вижда през стъклото на фурната, но друго си е да си виждам 100%. По едно време ми се видя, че почва да загаря и го извадих - почти навреме. Другите два ги пекох малко на магия и реших, че и да не са се изпекли кой знае колко, ще бъдат изядени. Но мисля, че не съм разбила белтъците както трябва. Станаха на сняг, но като че ли не достатъчно. Първият ми блат повече приличаше на целувки, а другите два бяха по-тънички и по-мекички, но въпреки това страшно вкусни!
Ако Mushu и Stefanie могат да помогнат със съвети за печенето и разбиването на белтъците, аз също много ще се радвам.
| |
| |
|
|
|