Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:20 16.06.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема И чесън дъще [re: Meli]
Автор Mag (дърто момче)
Публикувано25.05.05 20:33  



И чесънче. Поне една скилидка.
Дребно нарязана.
Това е една от традиционните испански манджи. Не помня как и викаха. Но с чесъна става по-ароматна.
И магданоз. Но най-накрая.
С чесънче става по-вкусно. Но без джожен, както ние варим зрял боб.
И нещо още - една чушчица така ще се отрази на манджата!

И (мое мнение) 24 киснене са много за нахута. Той не е като боба. Мое мнение - освен ако не е съсухрен като 100 годишен дядо!

Испанците много готвят с нахут.
И наистина месото е телешко (или говеждо, но то иска предварително сваряване или добро задушаване, или запържване, както казваш)

Защо чесъна - испанците не слагат чесън само в тортите и сладкишите си.

Въпросът е не да бягаш бързо а да избягаш по-рано!


Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Нахут??? question   20.05.05 20:35
. * Re: Нахут??? Meli   20.05.05 23:10
. * Re: Нахут??? Eдин_   21.05.05 10:36
. * И чесън дъще Mag   25.05.05 20:33
. * Re: Нахут??? me   22.05.05 01:51
. * Re: Нахут??? question   25.05.05 20:12
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.