|
Тема |
Re: Подправки [re: Reinstall] |
|
Автор |
lowenzahn (непознат
) |
|
Публикувано | 24.05.05 11:32 |
|
|
1. тарос - най-вкусната пилешка супа става с тарос.....баща ми я опита за първи път в Северна България и после само такава искаше да яде. също за сосове към меса.
2.майорана ми е силен и не го ползвам, не ми понася
3.риган при пици - нищо интересно
4.при розмарина вече съм вманиачена - слагам го на варени картофи, варя ги с него; варен ориз; маринати на меса; в доматен сос вместо босилек, просто ги редувам;въобще май го ползвам навсякъде.
Бях чела че спомага за обработката на тежки храни затова се препоръчва при печене на мазни меса....
5.салвеята за сосове за салати...за друго не съм пробвала...а май веднъж в лещата
ами това е.
ти къде ги ползваш?
|
| |
|
|
|