|
Тема |
Re: Руло Стефани [re: Jennifer] |
|
Автор |
Гинec (Ж) |
|
Публикувано | 24.02.05 22:25 |
|
|
Единственото по-трудно е само навиването на каймата.
Евентуално там може да се получи някоя малка изненада, но е поправима.
Всъщност не толкова самото навиване на руло, а прехвърлянето му във формата.
Каймата и пълнежът на рулото са си въпрос на предпочитание и импровизация.
Спокойно, няма как да не стане.
Аз лично навивам с помощта на кърпа и фолио.
Може да има и по-лусни и удобни начини. Ще очаквам някой да ги предложи.
По - удобния начин е да навиваш рулцата на малки колкото порция рулца и да ги гушваш едно до друго в тавата. Изпичат се малко по-бързо от цяло руло и имат по-голяма (пропорционално) площ запечена и хрупкава коричка. За навиването им ползвай най- обикновено найлоново пликче. Нема нужда да хабиш кърпи. 
|
| |
|
|
|