|
Тема |
Ами [re: iva_nova] |
|
Автор |
eливko (бившата Силва) |
|
Публикувано | 24.02.05 13:46 |
|
|
на мен само със свинска най-ми харесва, но може и със смес /40% телешка, 60% свинска/, но само телешка - в никакъв случай.
Аз лично забърквам каймата като за пържени кюфтета /лук на ситно, хляб, яйце, подправки - чер пипер, чубрица, кимион/.
В тавичката, в която ще се пече, се добавя водичка - около един пръст на дъното, иначе рулото става много сухо.
Малко преди за извадя, поръсвам с настърган кашкавал.
Аз имам навика да нарязва и картофки от двете страни на тавата, в която се пече рулото, ама трябва да се внимава, защото понякога те остават сурови, докато рулото вече е опечено. В този случай слагам тавата много близо до дъното на фурната.
|
| |
|
|
|