|
Тема |
Странно [re: lPA] |
|
Автор |
Cпacka (добра ламя) |
|
Публикувано | 22.02.05 11:09 |
|
|
защо при вас така се получава! Пробвах тортата миналата седмица и се получи точно така, както описва Поли - блатът в началото на печенето се надува и още докато е във фурната спада. Остава с дебелина не повече от 1 см. Моята форма е 22 см и не изсипах цялото количество от сместа за блата. Направи ми впечатление, че ваниловия и шоколадовия крем, въпреки че са от един вид и опаковката им е еднаква, са с различен грамаж, указан на етикета с българския превод. Но пък +/- 10-тина грама едва ли са фатални.
Ползвах ето този крем на Д-р Йоткер:
Има и едни пудинги на д-р Йоткер, които се приготвят с варене. Може би има значение дали ползваш тях или не. Освен това количеството мляко за приготвяне на десертен крем и крем за торта са различни и са посочени изрично на опаковката. За крем за торта е по-малко.
Пътят към ада е постлан с добри намерения.
|
| |
|
|
|