|
|
| Тема |
Re: Огкрадната рецепта от друг клуб. [re: Jennifer] |
|
| Автор |
Sapiens (бивш Sapiens-s) |
|
| Публикувано | 21.02.05 00:06 |
|
|
|
Стъргала ли си хрян изобщо?
С робота май няма да се получи, защото коренът на хряна е много силно влакнест и ще ти задръсти приспособлението, с което имаш намерение да го настържеш.
За да стане истински настърган хрян това става само по най-вандалския възможен начин - като го стържеш на най-ситното ренде, при това на ръка и при това с доста голямо усилие.
Не виждам как с това нещо ще се справи кухненски робот.
Но ако си стъргала и е станало както трябва, значи имаш най-добрия робот в света и не е лошо да дадеш една негова снимка...
Апропо, стъргането на хрян съвсем не е като стъргането на морков за салата.
Хрянът се стърже поне половин час "със сълзи и сополи" и добивът му е едва към една пълна супена лъжица!
Ако е на едро, значи не е това, за което говорим.
Не става за хрянов сос.
 Редактирано от Sapiens на 21.02.05 00:09.
| |
| |
|
|
|