|
Тема |
Re: Голяма палачинка [re: anbra] |
|
Автор |
christina (feel) |
|
Публикувано | 13.02.05 22:03 |
|
|
Аз я направих с 1 ч. брашно по рецептата на SUNY, в началото се поду като една огромна гъба и а-ха да прелее от тавата , и се шашнах как се навива това чудо , но после спихна и докато беше топла - беше мозък
Е , не я навивах , а я поръсих половината като пица отгоре с кашкавал и сирене и леко ги оставих във фурната 1-2 мин. да се разтопят , а другата половина я оставих натюр и после я намазах със сладко. Но мисля , че можеше и да се навие , ако бях пробвала .Малко беше залепнала за дъното , но сигурно защото фурната не беше добре загрята в началото- пусто нетърпение
С две думи - пробвай с по-малко брашно , стана перфектна на вкус ![](http://i.dirbg.com/clubs/icons/laugh.gif)
|
| |
|
|
|