|
Тема |
Re: Моля за помощ [re: Mим] |
|
Автор |
Пoли (минаващ) |
|
Публикувано | 07.02.05 02:04 |
|
|
Мим,блата можеш и върху хартия да го печеш за по-добро отлепване после, но съвсем не е задължително. Както всеки един пандишпанов блат...
Изливаш върху изстиналия блат крема и слагаш в хладилника да се стегне. Добре е да престои една нощ. С глазурата можеш да полееш и преди да прибереш тортата в хладилника. Аз залях с крема и тогава се захванах да правя глазурата. През това време тортичката престояваше в хладилника. Би било добре ако имаш време да залееш след окончателното втвърдяване на крема и след като си махнала пръстена на формата,а след това да прибереш отново в хладилника за втвърдяване на глазурата. Така тортата ще бъде залята цялата.Когато я заливаш с пръстена,глазурата е само отгоре. Дали ще залееш по-рано или по-късно не е от голямо значение за вкуса,но по-скоро за външния вид.
|
| |
|
|
|