| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Този смигдал [re: Sapiens-s-s] | 
                 |  
| Автор | 
lPA (минаващ) | 
 |  
| Публикувано | 13.12.04 19:59 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				по описанието, много прилича на "мачкана " на баба ми, която няма нищо общо с регион Хасково. Често го е правила за закуска, когато бяхме малки. Стрива между пръстите си филия стар хляб без кората на трохи, запържва масло, докато започне да покафенява, изсипва трохите и бърка, докато трохите се намазнят равномерно и леко се запържат.
 Предполагам, че става дума за същото. 
  Писането на латиница определено е по-канцерогенно дори от 1 кг сьомга на месец.
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |