Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:44 17.06.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: шкембе чорба [re: NiKl]
Автор Debora ()
Публикувано10.12.04 22:34  



Варя го само със зърна черен пипер, до момент в който може да се "откъсне" парченце от него с вилица (така го обичам).
Изваждам, и нарязвам на дребно, а бульона прецеждам.
В тиган слагам масло и като се разтопи и сгореши добавям брашно, и когато стане златисто (разбърквам през цялото време) добавям и червен пипер и разбърквам докато го поеме и него.
Връщам отново в тенджерата, където е бульона и доливам прясно мляко, след което посолявам на вкус.
Отделно си правя скълцан чесън, с лют пипер и оцет, и който обича си го овкусява.

Не давам точни мерки, защото рядко го правя и го правя "на око".



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* шкембе чорба NiKl   10.12.04 21:25
. * Re: шкембе чорба Debora   10.12.04 22:34
. * Re: шкембе чорба Sapiens-s-s   11.12.04 00:04
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.