|
|
| Тема |
Re: Филе от херинга [re: anbra] |
|
| Автор |
Гъceниk () |
|
| Публикувано | 04.12.04 19:50 |
|
|
|
Наред с горе изброените начини на приготвяне, мога да ти предложа един вариант, който отнема малко повече време, но е много вкусен:
Филетата се запичат-задушават в тавичка с малко бяло вино и мазнина, за не повече от 5-6 минути. Отделно се приготвя сравнително гъст сос бешемел, като към края се прибавят и 1-2 л горчица и соса, в който се е пекла рибата. Филетата се подреждат в тавичка и се поливат с бешемела. Отгоре се изсипва 1 пръст картофено пюре и всичко се запича за около 15-20 минути, до като се образува коричка
| |
| |
|
|
|