Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:57 04.07.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Бишкоти - как се правят? [re: femina]
Автор EднaШмaтka ()
Публикувано26.11.04 20:11  



Признавам си предварително- не съм ги правила, но скоро гледах как се приготвят и записах рецептата, ако решиш да я направиш кажи после как са станали Ааам има и един проблем- една от съставките е fecola от картофи, не знам как се превежда... представлява нещо като картофено брашно, за всеки случай е добре Един да си каже думата
Значи:
4 яйца
120гр. захар
120гр. брашно
30гр. от горепосочената фекола

Белтъците се разбиват на сняг с 2лъж. захар, отделно жълтъците с останалата. Прибавят се белтъци при жълтъци, внимателно се разбъркват с дървена лъжица, после пресятото брашно и феколата. С шприц се оформят като пръчици върху оризова хартия и се пекат в предварително загрята фурна на 160° около 15мин. Като се извадят се поръсват със захар.
Това е! Изглежда лесно.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Бишкоти - как се правят? femina   20.11.04 15:57
. * Re: Бишкоти - как се правят? EднaШмaтka   26.11.04 20:11
. * Fecola di patate -- картофено брашно Eдин   26.11.04 23:34
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.