|
Тема |
Свинска пача |
|
Автор |
Eдин (такъв) |
|
Публикувано | 17.11.04 22:36 |
|
|
На времето, не помня вече участвах ли в правенето или не, пачата ставаше чудесна. От един момент нататък (има една-две петилетки) започна да ми се получава един недостатък и не знам как да се оправя с него -- отгоре излиза мазнина, като се замрази пачата, тя гранясва и омирисва пачата. Не знам как сме го рпавили преди това. Дали някой е обирал мазнината по някакъв начин от още топлата или вече замръзнала пача или нещо друго, но за мен е потънало в историята. Помогнете! (И въобще сега му е времето да си разменим полезни съвети за правенето и употребата на пачата)
-- Liebchen - sweetnessheart, what watch?
-- Ten watch.
-- Such much?
|
| |
|
|
|