| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Свинска пача | 
                 |  
| Автор | 
Eдин (такъв) | 
 |  
| Публикувано | 17.11.04 22:36 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
					
				
			 
				На времето, не помня вече участвах ли в правенето или не, пачата ставаше чудесна. От един момент нататък (има една-две петилетки) започна да ми се получава един недостатък и не знам как да се оправя с него -- отгоре излиза мазнина, като се замрази пачата, тя гранясва и омирисва пачата. Не знам как сме го рпавили преди това. Дали някой е обирал мазнината по някакъв начин от още топлата или вече замръзнала пача или нещо друго, но за мен е потънало в историята. Помогнете! (И въобще сега му е времето да си разменим полезни съвети за правенето и употребата на пачата)
  -- Liebchen - sweetnessheart, what watch?
 -- Ten watch.
 -- Such much?
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |