Ей за такива като теб в инструкциите на микровълновите фурни са сложили, че не стават за сушене на домашни любимци
То вярно, че и аз като прочетох заглавието изобщо не се сетих за "Кенар", а си помислих, че ще е доста по-интересно. Но като прочетеш продуктите в поста, веднага ти светва за кво иде реч.
Още нещо, мислиш ли, че ако беше написала "Пикантна салата на Кенар", щеше да стане по-ясно за живеещите в чужбина, или малките градчета, например. При положение, че има хора, които разбират за кво иде реч, значи е ОК. Ако повече от половината клубари са разбрали, значи е повече от чудесно:)
По темата. Абе защо купешките извари, кренвирши и прочее са ни толкова вкусни, хем знаем, че ги правят от боклуци и пак са ни вкусни.
Аз правя нещо, което мяза, но със сигурност не е същото. Кис. мляко, заквасена сметана, натрошено сирене, печени чушки и чесъъъннн. През пасатора и готово. Количеството на продуктите, каквото имам в хладилника, нагласено така, че да има читава консистенция. Сега ми дойде на ум да ръгна малко орехи следващия път, да видя какво ще стане:)
|