|
Тема |
Re: HELPPP! Пъстърва [re: бypkaнчe] |
|
Автор |
Sapiens-s-s (човек) |
|
Публикувано | 09.11.04 21:14 |
|
|
Съгласен съм с тебе относно мъжкия вкус.
А и мъжете обичат да ги очароват не точно на масата, а на място, застлано с чаршафи...
Личен опит...
Аз съм привърженик на мариноването на пъстървата в неголямо количество лимонов сок за около час.
След това може да се прави както искаш.
Аз лично бих предпочел да сготвя на пара риба с толкова фино месо.
Да я обезкостя внимателно, т.е., да махна кожата, да отделя внимателно филетата и да ги залея с бял сос, тип "Бешамел", вариант с хрян.
Това не отнема кой знае какво време.
Но за по-начинаещи - овалване в брашно и пържене.
Като сос може да се направи млечно-орехов сос. Без чесън, като се има предвид интимната ситуация. 
"Мъдрецът се ражда, за да се самоусъвършенства, глупакът - само за да умре..."
|
| |
|
|
|