Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:24 08.07.25 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: HELPPP! Пъстърва [re: бypkaнчe]
Автор Sapiens-s-s (човек)
Публикувано09.11.04 21:14  



Съгласен съм с тебе относно мъжкия вкус.
А и мъжете обичат да ги очароват не точно на масата, а на място, застлано с чаршафи...
Личен опит...
Аз съм привърженик на мариноването на пъстървата в неголямо количество лимонов сок за около час.
След това може да се прави както искаш.
Аз лично бих предпочел да сготвя на пара риба с толкова фино месо.
Да я обезкостя внимателно, т.е., да махна кожата, да отделя внимателно филетата и да ги залея с бял сос, тип "Бешамел", вариант с хрян.
Това не отнема кой знае какво време.
Но за по-начинаещи - овалване в брашно и пържене.
Като сос може да се направи млечно-орехов сос. Без чесън, като се има предвид интимната ситуация.

"Мъдрецът се ражда, за да се самоусъвършенства, глупакът - само за да умре..."


Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* HELPPP! Пъстърва kriskata   09.11.04 15:22
. * Re: HELPPP! Пъстърва luk4o   09.11.04 15:40
. * Re: HELPPP! Пъстърва kriskata   09.11.04 15:41
. * Re: HELPPP! Пъстърва Иpeтo   09.11.04 15:45
. * Re: HELPPP! Пъстърва Becи   09.11.04 16:05
. * Re: HELPPP! Пъстърва kriskata   09.11.04 16:48
. * Re: HELPPP! Пъстърва бypkaнчe   09.11.04 18:38
. * Re: HELPPP! Пъстърва Sapiens-s-s   09.11.04 21:14
. * Re: HELPPP! Пъстърва kriskata   10.11.04 13:08
. * Re: HELPPP! Пъстърва Sapiens-s-s   11.11.04 00:47
. * Re: HELPPP! Пъстърва kriskata   11.11.04 11:02
. * Re: HELPPP! Пъстърва w_pooh   10.11.04 07:16
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.