|
Тема |
Re: Кюфтета от коприва? [re: Dafna] |
|
Автор |
Sapiens-s-s (човек) |
|
Публикувано | 01.11.04 15:05 |
|
|
Какво те притеснява? Магданозът на малка китка, потопен в панировката става доста по обем и след като го изпържиш става много вкусен.
Я си направи една хубава каша от копривата.
Ама не много гъста, по-вкусна е.
А тая коприва, която ти е в повече можеш спокойно да изсушиш, сухата коприва става идеално и за каши, и за супи, и за добавяне към нещо при необходимост.
И за чай.
Аз веднъж затворих в бурканчета, заедно с бульона, в който беше вряла, но след това не ми хареса вкусът и.
Най-добре си е сушена.
"Мъдрецът се ражда, за да се самоусъвършенства, глупакът - само за да умре..."
|
| |
|
|
|