|
Тема |
Re: Подкрепям те, че са от.... [re: abettor] |
|
Автор |
Sapiens-s-s (човек) |
|
Публикувано | 27.10.04 22:39 |
|
|
Манатарката е по-вкусна от булката. Една тайна - пънчето на манатарката е не по-малко вкусно от самата манатарка и става вълшебно за консервиране, само със сол, сварено с вода и консервирано със собствения сос.
сърнелката е суха, става за сушене, става прясна панирана цяла, като пържола.
Пачият крак става задушена в мазнина, пържена с яйца и консервирана както е изпържена в мазнина.
Челядинката е всепризната, но ако намериш малко сушена манатарка и направиш само от 1-2 сушени парченца супа - направо е върхът.
Печурката, но ливадната, горската, т.е., естественорастящата е чудесна на вкус и се различава доста от култивираната.
Както и парникова краставица от растяща в градина през лятото.
"Мъдрецът се ражда, за да се самоусъвършенства, глупакът - само за да умре..."
|
| |
|
|
|