|
Тема |
Re: лютеница [re: Sapiens-s-s] |
|
Автор |
w_pooh (малък и сладък) |
|
Публикувано | 24.10.04 11:10 |
|
|
Казваш, че "някои" правят..... Аз съм варила лютеница и знам колко пръска независимо колко е нисък градуса на печката. Най-добре се "изпича" на котлона при непрекъснато бъркане и на температура 150 градуса, при няколко часово висене около печката. На вън, на огън става много по-бързо, но не всеки може да си предложи такива условия.
Вярно е, че домашната лютениза не може да бъде заменена с никоя друга, но при съвременните условия е за предпочитане купешката, защото за 2-3 бурканчета не можеш да си платиш само електричеството, което ще изхабиш....
Но това и въпрос на избор....
Е, друго си е на вилата да ти замирише на печен чушки.... на тенекия.... и на добре "изпечена" лутеница.....просто пръстите да си оближеш...
Редактирано от w_pooh на 24.10.04 11:13.
|
| |
|
|
|