|
Тема |
Re: кайма? [re: tanqs] |
|
Автор |
anaili (пристрастен) |
|
Публикувано | 06.05.04 04:32 |
|
|
Като най-невежата готвачка ще дам и аз предложение и то само защото моя капризен мъж омете почти всичко.
Каймата се запържва с лук.
Като е готова се прибавя доматена салца и сварен и отцеден черен боб и сол
Вари се 10-15 мин да поизври водата.
Сервира се в Тортияс шелс, предварително загряти 15 мин във алуминиево фолио във фурната.
*************
Черния боб може и да е червен мисля
Салцата е стандартна - неварена - домати, чушки, лук магданоз.
Тортияс шелс може да се замени с палачинки без яице, предварително изпечени и съхренени в хладилника.
Предполагам и джоджен ще му върви

|
| |
|
|
|