Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:03 20.06.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема освен това [re: Mapи]
Автор killin (me)
Публикувано27.04.04 10:10  



за да стане дроба крехък, а не като подметка (както наскоро го ядоф в една кръчма) е добре да се поръси със сода за хляб - просто остава сочен дроба след това при пържене.

това мога да добавя

К.

........I WASN'T REALY DRUNK AT THE TIME.......


Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Паниран дроб за вечеря, а как да го направя drazena1   26.04.04 17:30
. * Re: Паниран дроб за вечеря, а как да го направя Mapи   26.04.04 19:02
. * освен това killin   27.04.04 10:10
. * Re: освен това Duhche   27.04.04 13:12
. * Re: освен това killin   27.04.04 14:41
. * Re: Паниран дроб за вечеря, а как да го направя tedy_g   27.04.04 15:10
. * Re: Паниран дроб за вечеря, а как да го направя Жeни   27.04.04 15:43
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.