Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:22 13.07.25 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: в сол [re: Petyata]
Автор MiriamOO7 (Ruby Tuesday)
Публикувано16.03.04 22:55  



Да, пропуснах да отбележа че солта трябва да е мокра или поне влажна. А не става солено защото поне когато аз го правя тя буквално се счупва и се отделя, ако нещо е останало полепнало с ножа го остъргвам. Когато се прави риба в сол е важно да не се чисти предварително рибата че иначе влиза сол вътре, но аз си я чистя (заради горчивата ципа на скумрията) и пак става ОК - с малко усилие се отделя солта.
Месото трябва да е обвито отвсякъде в сол, някъде към 1-2 см слой.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* в сол MiriamOO7   16.03.04 16:14
. * Re: в сол Petyata   16.03.04 17:48
. * Re: в сол минaвaщa   16.03.04 18:43
. * Re: в сол medusa   16.03.04 22:24
. * Re: в сол MiriamOO7   16.03.04 22:55
. * Re: в сол Jhonson   17.03.04 02:20
. * Re: в сол french girl   17.03.04 13:09
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.