Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:07 12.07.25 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: в сол [re: Petyata]
Автор минaвaщa (open-minded)
Публикувано16.03.04 18:43  



Аз съм чувала за " Пиле на сол". След като се почисти и подготви за печене се поставя в малка тавичка на дъното на която е посипана морска сол. Пече се първо на температура около 250 градуса, а после се допича на 150. Пилето поемало толкова сол , колкото му е небходимо, не зная дали му се слагат други подправки. Аз не съм пробвала , а и не ям месо, но съм чувала,че приготвено по този начин било много вкусно.




We will someday cross the
Rainbow Bridge together




Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* в сол MiriamOO7   16.03.04 16:14
. * Re: в сол Petyata   16.03.04 17:48
. * Re: в сол минaвaщa   16.03.04 18:43
. * Re: в сол medusa   16.03.04 22:24
. * Re: в сол MiriamOO7   16.03.04 22:55
. * Re: в сол Jhonson   17.03.04 02:20
. * Re: в сол french girl   17.03.04 13:09
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.