Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:32 13.07.25 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема в сол
Автор MiriamOO7 (Ruby Tuesday)
Публикувано16.03.04 16:14  



Не знам дали е пускана такава тема но тия дни готвих нещо което стана доста сполучливо и искам да го споделя тук, току-виж съм научила и нещо ново. Става дума за печене в сол. Досега винаги съм пекла риба в сол (скумрия), но този път опитах с парче месо по съвет на един приятел на мъжа ми. Не знам как се казва точно - гръб или врат - свинско месо без кост и и без мазнина. Заравя се в морска сол и се пече час и малко на 180 градуса - критерия е да се "счупи" обвивката от солта. Става много сочно, после се реже на филета които могат да се сервират с гъбен сос, сметанов сос, салата и пр.
Много лесно и много вкусно.
Някой да има идея какво още може да се пече в сол?



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* в сол MiriamOO7   16.03.04 16:14
. * Re: в сол Petyata   16.03.04 17:48
. * Re: в сол минaвaщa   16.03.04 18:43
. * Re: в сол medusa   16.03.04 22:24
. * Re: в сол MiriamOO7   16.03.04 22:55
. * Re: в сол Jhonson   17.03.04 02:20
. * Re: в сол french girl   17.03.04 13:09
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.