|
Тема |
Re: klasika [re: didi] |
|
Автор |
dedomraz (грозен) |
|
Публикувано | 21.01.04 19:28 |
|
|
Едно толкова гурманско ястие не може да се направи как да е.
Гъшият дроб се нарязва на филии с дебелина около 1,5 см.
Нареждат се в тава, осолени много малко!!!!!!!!!
Фурната е предв. нагрята на 250 градуса. Следи се цвета на резените - златисто до кафяво златисто. Тавата има слой гъша мас, която цвърчи. !0 - 15 минути мах. Разковничето е в простотата! И гарнитурата! Резен лимон, препечен хляб, малко каперси И:
карамелизирани ябълки или сладолед, или винен сос с мед - фантазирай! Задължително - гадже с камина, и много секс! Невероятен афродизиак!
|
| |
|
|
|