Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:01 25.10.25 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: PARFE-BLAT [re: medusa]
Автор medusa (Мамино Меде)
Публикувано15.03.03 12:38  



А, ето, намерих си записките за пандишпановото тесто:

10 яйца
300 гр пудра захар
200 гр брашно

Жълтъците се разбиват до пухкавост с пудрата захар. Прибавя се брашното. Белтъците се разбиват отделно и също се прибавят. Намаслява се тавичка и се поръсва с брашно, сместта се изсипва и се пече първо на силна фурна, а после на по-слабо.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* PARFE-BLAT gladen   14.03.03 21:35
. * Re: PARFE-BLAT medusa   15.03.03 12:34
. * Re: PARFE-BLAT medusa   15.03.03 12:38
. * ot biskviti i maslo Vlas   15.03.03 14:48
. * Re: ot biskviti i maslo gladen   15.03.03 18:34
. * Re: PARFE-BLAT didkapitka   16.03.03 01:30
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.