Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:00 30.06.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Пак въпрос
Автор Цвeти (глезанка)
Публикувано03.01.03 12:53  



Този път за тенджера под налягане!
Има ли някакво правило за времето за сваряване на нещо в тенджера под налягане - например 2 пъти по-малко от времето за нормално варене и т.н.? Знам, че пак ще ми се скарате, че въпросът е много общ, ама такива са ми и познанията.
Ето по-конкретно - ако варя нормално боб за 4 часа, то в тенджерата под налягане за колко ще се свари? А месото - телешко например? Или пък лещата?
Има ли изобщо някакъв принцип или трябва за всяко нещо да си пробвам и да открия оптимален вариант време-количество-котлон?

Мерси предварително!





Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Пак въпрос Цвeти   03.01.03 12:53
. * Re: Пак въпрос maranta   03.01.03 13:06
. * Не знаех Цвeти   03.01.03 13:17
. * Re: Пак въпрос elina   03.01.03 13:35
. * Re: Пак въпрос Eли   03.01.03 15:00
. * Re: Пак въпрос chokolad   07.01.03 05:09
. * Re: Пак въпрос elina   07.01.03 19:44
. * Re: Пак въпрос LiaLia   07.01.03 17:19
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.