|
Тема |
Re: Нещо пробвано, [re: milenn] |
|
Автор | KRlSTOF (Нерегистриран) | |
Публикувано | 01.11.02 00:55 |
|
|
На 21.09. стана на въпрос за пържолите.Можеш да се върнеш и да хвърлиш едно око.Сега ти пеиствам една част :
- Нещо и за телешкото: тънки филиики, посъветвани с чука, плюс сухите подправки, и след 3-4 часа , когато си поемат ароматите, ги "давя" 24 часа в
съд с прясно мляко. След това ги изцеждам и задушавам в тиган с "Палмолина"
/от Олинеза,тя не си променя вкусовите качеста при температури от 180-230*С/ И за да е по вълшебно- малко винце./Но си оставете и за после/ .
Става крехко и вкусно. Важно е да не са по дебели от 5мм. А чука донякъде премахва жилавоста като накъсва структората на месото. Това за "Палмолина"
го забрави и слагаи каквото имаш там под ръка.
|
| |
|
|
|