|
Тема |
Re: Какво да правя с 5 кг. сарнели ? [re: Darla] |
|
Автор |
Meчo_Пyx (Пухкавичък) |
|
Публикувано | 24.10.02 18:41 |
|
|
Ако още са ти проблем, т.е. не сте ги схрускали ето ти един вариант. Наистина стават доста тежки, ако се панират, но ако ги изпечеш с пането става разкошно.
Правиш ги на порции, ако са много големи, задушаваш с малко масло и лук, нарязан на дребно около 10 минути.
Приготвяш паста за паниране от яйца, мляко, брашно, черен пипер, счукан чесън и настърган кашкавал. Потапяш порциите гъби, и подреждаш в тавичка. Заливаш с останалото пане и запичаш. Хем са панирани, хем не попиват толкова мазнина колкото при пърженето. Само трябва пането да е много по-рядко от пастата, с която се панира обикновено. И малко мазнина на дъното на тавичката. Това е моето предложение.
|
| |
|
|
|