|
Тема |
Re: вратни пържоли [re: PATO FEO] |
|
Автор |
Molly () |
|
Публикувано | 13.09.02 15:11 |
|
|
може и в керамично гювече - от големите ...
аз обикновено първо ги начуквам от двете страни , с нож ... после ги посипвам с подправки (червен и черен пипер, сол и мъничко чубрица) , после ги подреждам в гювечето , на дъното съвсем малко мазнина , защото те си имат достатъчно , после - ред пържоли, върху него нарязани на ситно гъби и малки парчета топено сирене и пак пържоли и така ... пекат се в загрята предварително фурна , но на не повече от 200 гр. , като е сложен капака на гювечето ... обикновено за около 40-50 мин. са готови :) вкусно става - пробвай :))
|
| |
|
|
|