Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:56 03.06.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Заешки чомлек по Сливенски [re: Sidiha_BiBi]
Автор explorer (непознат )
Публикувано11.02.02 22:32  



Всичко хубаво, но според мен заека трябва първо да се маринова. Особено ако е див, защото ще е малко жилав и кисел. Най-лесно става във марина от вода, много оцет и сол (може и малко бяло вино да се добави). Трябва да се накисне за най-малко 24 часа.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Заешки чомлек по Сливенски Sidiha_BiBi   09.02.02 21:16
. * Re: Заешки чомлек по Сливенски ruskinche   11.02.02 11:55
. * Re: Заешки чомлек по Сливенски Sidiha_BiBi   11.02.02 23:38
. * Re: Заешки чомлек по Сливенски ruskinche   12.02.02 16:30
. * Re: Заешки чомлек по Сливенски explorer   11.02.02 22:32
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.