|
Тема |
Пиринки [re: Shanya] |
|
Автор |
Cилвa (позаседяла се) |
|
Публикувано | 18.01.02 17:15 |
|
|
Към спанака добавяш 2-3 връзки зелен лук, 1-2 яйца и брашно - така, че да се получи къста каша.
Гребваш със супена лъжица и пържиш от двете страни. Поднася се са кисело мляко и чесън (също като пържените тиквички), ама ако в USA нямате хубаво кисело мляко - става и с орехови ядки и чесън. Да ти кажа - хлапетата, дето се супят на спаначените манжди, се изпотрепват да си хапват от тези Пиринки. Честно казано, баба ми ги правеше с лапад, ама къде да намеря аз тук лапад? Правя си ги със замразения спанак, дето се продава в пакетчета от по половин кило
|
| |
|
|
|