Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:45 23.05.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Predlojenie [re: just me]
Автор Sinchetz (непознат )
Публикувано09.01.02 01:41  



Здравейте
Ето и една рецепта от мен:
Праскови
Продукти:
1 1/2кг. брашно
4яйца
1/2кг. захар
1ч. ч. олио
1ч. ч. к. мляко
1ч. лъжичка сода за хляб
1 бакпулвер
1 амонячна сода

Плънка
1 1/2 буркан шипков мармалад
1ч. смлени орехи
2 лъж. коняк, ром или ванилия
Cироп
1 1/2ч. Bода
1 /2 ч .ч .захар
червена и жълта боя
За сега толкова, останалото утре,че ме гонят задачите.:)))



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Predlojenie just me   08.01.02 11:37
. * Re: Predlojenie Just me   08.01.02 13:30
. * Re: Да се включа и аз... мишoни   08.01.02 14:37
. * Re: Predlojenie just me   08.01.02 16:31
. * Re: Predlojenie Sinchetz   09.01.02 01:41
. * Re: Predlojenie Sinchetz   09.01.02 23:54
. * Re: Predlojenie ruskinche   10.01.02 14:50
. * Re: Predlojenie Heдoвoлнa   10.01.02 16:10
. * Re: Predlojenie Kлep   14.01.02 12:37
. * Re: Predlojenie    14.01.02 14:23
. * Re: Predlojenie ruskinche   14.01.02 18:25
. * Re: Predlojenie just me   14.01.02 19:26
. * Re: Predlojenie Kлep   15.01.02 15:50
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.