Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:32 25.06.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Пържен праз [re: Rodion the Chef]
Автор farmer (ПО-ПОЗНАТ)
Публикувано11.11.01 23:21  



Да имат да вземат-2-5 см -като го боцнеш то аромат то чудо
а като го нарежеш на дребно всичко "исфирясва"
аз и другите зеленчуци ги предпочитам на по едричко
/а как мразя като ми накълцат печурките по на 1-2 мм/
абе има хора дето готвят без да мислят, че някои ще се храни
а не само да си пълни шкембето:)))))))))))))))))))))))))))

НЕЩО КАТО НОЖ,НЕЩО КАТО ЦВЕТЕ, ИЗОБЩО КАТО НИЩО НА СВЕТА


Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Пържен праз Rodion the Chef   09.11.01 22:25
. * Re: Пържен праз Apple   10.11.01 00:18
. * Re: Пържен праз Rodion the Chef   10.11.01 17:37
. * Re: Пържен праз farmer   11.11.01 23:21
. * Re: Пържен праз Rodion the Chef   12.11.01 21:04
. * Re: Пържен праз farmer   12.11.01 22:27
. * Re: Пържен праз Rodion the Chef   14.11.01 21:03
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.