Значи,скъпа Безсънна,ето ти моя съвет.Много хубаво си се ориентирала с филето от треска,всякакви филета от бели риби са хубави,нямат кости(е поне не много),готвят се лесно и е вкусно! И аз като теб не си падам по рибата,но ще ти кажа една елементарна рецепта,която е хем бърза,хем вкусна;)Някакво филе,може от скумрия,треска,каквато и да е бяла риба,поливаш го със соев сос,черен пипер,босилек(сух,в пакетче,навсякъде го има),сок от лимон,сол,ако соевия сос не е достатъчно солен.Слагаш парчето филе във фолио,предварително намазано с малко(малко!)зехтин,може и олио,завиваш го и го мяташ на скарата! Така със всичките филета,поотделно във фолио. Хем диетично,нискокалорично,полезно,хем бързо и вкусно,повярвай! Видях мнение за шаран,не обичам шаран,мазно и...мирише... Вкусове всякакви;) Пържената риба губи много от качествата си! Така че,хвърляй се на филетата от бяла риба и да ти е вкусно,има и други рецепти,но аз обичам по-бързото готвене;)
|