|
Тема |
Re: kavarma i kapama [re: sara] |
|
Автор |
Debora (минаващ) |
|
Публикувано | 17.09.01 19:10 |
|
|
За кавърмата аз как я правя.
Месото нарязано като кибритени кутийки, предпочитам да не е тлъсто и в тенджера да се пържи, когато е почти готово добавям кромид нарязан на ивици, малко след него печени и обелени пиперки и те нарязани, накрая обелени и нарязани домати. Това плюс подправки - задължително чубрица къкри още малко до готовност.
Варианти за похапване два.
След всичко това нарязан магданоз и в чиниите или пък в гювечета с по едно яйце отгоре и във фурната.
Забравих гъбите, нарязани на ивици след лука.
Просто и лесно - не е класическа рецепта но пък е страшна вкусотия.
|
| |
|
|
|