Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:39 24.04.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: sladak salam [re: dani]
Авторlna (Нерегистриран) 
Публикувано02.04.01 14:48  



Ne znam dali shte bade tova, koeto ochakvash, no eto kak az go prigotviam za semeistvoto mi (za men lichno tova sladko valshebstvo e mnoooooooooogo kalorichno

).
Za osnovata sa ti neobhodimi: 1/2 chaena chasha pudra zahar, 1 paketche smleni do poluchavane na brashno obiknoveni biskviti, 4 supeni lajitzi kakao, 100 gr. goreshta voda, 1 s.lajitza med, 50 gr. rom
Za krema ti triabvat 125 gr. maslo, 1/2 chaena chasha pudra zahar, 4 s.lajitzi ili poveche ako iskash poveche aromat kokosovo brashno.
Biskvitite smesvame s pudrata zahar, kakaoto i meda i razbarkvame. Pribaviash malko po malko goreshtata voda, smesena s roma, dokato poluchish testo. Nai-dobre e e da go razstelish varhu folio, no moje i varhu tanka hartia, namazana s olio. Testoto triabva da e sas sredna debelina vav formata na pravoagalnik. Za krema razmeknatoto ( ne raztopeno!) maslo se smesva s pudrata zahar i kokosovoto brashno, dokato se poluchi puhkava smes. Taka poluchenia krem go razstilame varhu testoto i navivame ruloto vav folioto/hartiata. Ostavame go da prestoi pone niakolko chasa v hladilnik, za da se stegne.
Uspeh!



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* sladak salam , am-am-am :))))) dani   01.04.01 23:33
. * Re: sladak salam lna   02.04.01 14:48
. * blagodaria dani   04.04.01 10:08
. * Re: sladak salam , am-am-am :))))) sinchetz   07.04.01 18:55
. * Re: sladak salam , am-am-am :))))) lRlS   08.04.01 21:57
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.