| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Ooha [re: |] | 
                 |  
| Автор | 
Deern (ღ) | 
 |  
| Публикувано | 30.05.11 21:30 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				A kak мериш градусите   Аз варя водата в една ел. кана и когато правя чай оставям да заври и каната да се изключи сама. Със сигурност водата е 100 градуса, вижда се как ври вътре. И черния чай също като теб го изваждам бързо, след 3 мин. Само че аз не го прецеждам, а преди това го слагам в филтър и го връзвам. Тук продават само големи филтри за чай, с които се прави цяла кана, може да има и малки, но сигурно са рядкост. Те са от хартия, подобни на тези за кафе, но доста по-тънки и приличат на продълговата торбичка за чай.
 
 
 Защо не трябва да завира водата? 
 
 Редактирано от Deern на 30.05.11 21:30. 
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |