|
Тема |
Ooha [re: |] |
|
Автор |
Deern (ღ) |
|
Публикувано | 30.05.11 21:30 |
|
|
A kak мериш градусите Аз варя водата в една ел. кана и когато правя чай оставям да заври и каната да се изключи сама. Със сигурност водата е 100 градуса, вижда се как ври вътре. И черния чай също като теб го изваждам бързо, след 3 мин. Само че аз не го прецеждам, а преди това го слагам в филтър и го връзвам. Тук продават само големи филтри за чай, с които се прави цяла кана, може да има и малки, но сигурно са рядкост. Те са от хартия, подобни на тези за кафе, но доста по-тънки и приличат на продълговата торбичка за чай.
Защо не трябва да завира водата?
Редактирано от Deern на 30.05.11 21:30.
|
| |
|
|
|