|
|
| Тема |
Набляга се на "произведено" [re: ad miral] |
|
| Автор |
Santo Modesto (стар клубар) |
|
| Публикувано | 31.10.18 15:59 |
|
|
|
Каквото бива дистилирано в Шотландия - нали не си под впечатлението че зърнената основа е ОТРАСНАЛА там? Същото важи за френските горчици (масовката суровина я внасяха от Канада - поне когато случайно бях по-вещ по въпроса). Да не говорим за маслиненото олио (сума ти италианско е изстискано от испански маслини - защото за едно и също олио, ще вземеш повече ако го пишеш италианско). И хич да не отваряме дума за тексаското вино - което - ако дупе-задържащо се заръбиш да ровиш и проучваш - се прави от грозде което ВКЛЮЧВА отраснало в Тексас, обаче в масовка е внасяно от места където грозде може да расте И зрее БЕЗ да мухлясва и гние.
Това за млякото е не само стар майтап, а гола истина: млякото от вимето на кравата има между 3-и-нещо и 4 % масленост (Холщайн дават 3-и-нещо; месните, впрегнати в доене за доизстискване на печалба, дават към 4). Как мислиш че млякото в магазина бива... размито... до 3% масленост, че и до 2 и 1 и до тотално здравословната 0% тебеширена течност?
Далаверата върви та пушек се вдига! Или реки се леят.
| |
| |
|
|
|