|
Тема |
Ооооо, Димче... [re: dymo] |
|
Автор |
Mitre6opa (Шoпa,OнзиСъщия) |
|
Публикувано | 24.06.12 00:55 |
|
|
"...бистеки от по 5,6 см височина..."
Двуинчово дебели телешки пържоли (от къде намери тези 5,6 см), особено ако са добре прошарени антреко', са ВЪРХА на карниворската кулинарияОсобено ако са приготвени, от добър грил'ман, както са поръчани
За съжаление в София трябва предварително да се казва на сервитьорите да не бият пържолата с чук/друго нещо, и да не я изсушават на огъня/тигана. Щото ако не-получаваш дори в сравнително шик' ресторанти една "пребита" с чук изсушена едносантиметрова пържола: 250 гр изглеждат ОГРОМНИ в стандартна чиния
THESE ARE MY PRINCIPLES. AND IF YOU DON'T LIKE THEM, I HAVE OTHERS.
|
| |
|
|
|